Kontakt

julmysigt@gmail.com

torsdag 7 november 2013

Ulriksdals Wärdshus Julbord

Tänkte ju dela med mig av några av julborden som jag har varit på under åren.

Idag kommer det handla om  julbordet på Ulriksdals Wärdshus i Ulriksdals slottspark (Solna/Stockholm).
Det här julbordet är en av familjens favoriter, dom har ett bra och brett utbud av mat samt att dom är extremt service tänkande.
Jag gillar att dom har bra variation av vilt på julbordet, jag är inte så mycket för sill så jag brukar leta upp det kallskurna viltet.
Men dom har många sillsorter också.
Maten är alltid fräsch och dom fyller på hela tiden.
Har även varit där med små barn och personalen tycker bara att det är roligt (inte alla restauranger som gillar att man tar med barn)
Om man gillar finare dricka så har dom ett stort utbud av fina och dyra spritsorter samt vinsorter.

Det är gott om plats att gå runt och plocka mat på så man behöver inte springa över folk för att få mat.

Wärdshuset ligger jättefint mitt emot Ulriksdals Slott, och om man vill kan man gå en promenad i slottsparken innan eller efter maten.

Dom har även så att för varje julbordsgäst så skänker man 5:- till Unicef, förra året samlade dom in 77.500:-

Julbordet serveras mellan den 26 november och den 24 december, så om man vill så kan man äta där på julafton.

(Det här är ingen reklam från Wärdshuset utan jag skriver detta på eget bevåg då jag själv saknar recensioner från olika julbord)

Länk--> Ulriksdals Wärdshus

Sittningar, tider och priser
MÅNDAG - TISDAG
Lunch 485 kr 2,5 h - ankomst 11.30-12
Eftermiddag 585 kr 3 h - ankomst 15-15.30
Kväll 685 kr 4 h - ankomst 19-20
ONSDAG - LÖRDAG
Lunch 485 kr 2,5 h - ankomst 11.30-12
Eftermiddag 585 kr 3 h - ankomst 15-15.30
Kväll 725 kr 4 h - ankomst 19-20
SÖNDAGAR
Lunch 585 kr 3 h - ankomst 12.30-13
Kväll 585 kr 3 h - ankomst 17-17.30
JULAFTON
Lunch 785 kr 3 h - ankomst 12.30-13
Kväll 785 kr 3 h - ankomst 17-17.30
Barn tom 12 år betalar 25kr/fyllda år.
Alla priser inkl. glögg, garderobsavgift & moms
























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar